Opfrissen

Als je al een tijdje geleden je rijbewijs gehaald hebt, en:

kun je bij ons opfrislessen doen.

Je zet eerst samen met de instructeur alles op een rijtje. We bespreken met jou de situaties waarmee je wat meer moeite hebt. Vervolgens wordt er in overleg met jou afgesproken welke onderdelen in elk geval aan bod moeten komen en een lesplan gemaakt. Zo kunnen wij ook een beeld vormen van het aantal lessen dat benodigd is. Dat kunnen meerdere lessen zijn maar het kan ook verstandig of gewenst zijn om bijvoorbeeld een heel dagdeel te gaan rijden.

Als je al een auto hebt kunnen wij de lessen in je eigen auto doen. Hierdoor wordt je weer vertrouwd met je eigen auto. Heb je geen auto of wil je toch liever in de lesauto oefenen, dan doen we het op die manier.

Door je op een ontspannen manier en in een prettige sfeer vertrouwd te maken met de situaties die je nu nog moeilijk of spannend vindt, streven we er naar je (weer) zelfvertrouwen te laten krijgen en natuurlijk plezier in het autorijden. Ook als je bent gestopt met autorijden, vanwege rij- of faalangst, kun je bij ons terecht.

Als je omgeving meldt dat na een half uurtje autorijden 'het allemaal vanzelf wel weer terugkomt', begrijpen ze jouw ervaringswereld niet! Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons.

Voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek kun je telefonisch contact opnemen of stuur ons een berichtje via het contactformulier

 

Rijden in Stappen (R.I.S.)Verkeersschool Jungen is een SRB-erkende rijschool