Waarom rijles bij verkeersschool Jungen

Wij raden je aan om de lessen met vaste regelmaat te plannen en te volgen. Voor een goede voortgang in het leerproces is het advies om in ieder geval 1 x per week te lessen. Ervaring leert dat wanneer een leerling enkele weken geen les heeft gehad, er vaak een terugval in kennis en kunde is. Jammer is dan dat wij samen de kennis en kunde weer moeten "ophalen", terwijl wij toch graag in een rechte lijn met jou op het examen afgaan! Uiteindelijk scheelt dit lesgeld omdat wordt voorkomen dat er meer lessen nodig zijn.

In principe zijn alle combinaties van lesuren mogelijk (minimaal 1 uur). Dit kan 1x per week maar natuurlijk ook meerdere malen per week. Ervaring leert dat een les van 1 ½ uur voor veel leerlingen het meest passend is. We kunnen dan meer behandelen en de doorlooptijd van de opleiding is korter.

De vorderingen worden bijgehouden in je werkboek en op een leskaart. Zo kun je altijd zien welke onderdelen je al onder de knie hebt en waar we nog aan moeten werken. Elke les bespreken/evalueren wij:

Jouw inbreng bij het bespreken van deze punten is van groot belang. Samen met je instructeur werk je aan je vorderingen. De instructeur staat je hierbij met raad en daad bij en coached je naar het einddoel.

Duidelijkheid boven alles. Geen verrassingen !

 

Rijden in Stappen (R.I.S.)Verkeersschool Jungen is een SRB-erkende rijschool