Rijden in stappen in Ouder Amstel

Ben je op zoek naar een adres voor een rijles in Ouder Amstel? Bij Verkeerschool Jungen helpen wij je met het rijden in stappen in o.a. Ouder Amstel, maar ook in Amsterdam, Amstelveen en Diemen. Bij Verkeerschool Jungen kijken wij verder dan alleen het leren bedienen van een auto. Wij nemen jou, als toekomstige verkeersdeelnemer, uiterst serieus. Wij zijn van mening dat ieder mens uniek is qua ervaring, kennis en kunde. Een opleiding tot het behalen van het rijbewijs dient daar dan ook op te zijn afgestemd. Wij zorgen er samen met jou voor dat je goed, veilig en snel leert rijden in stappen.

Een rijles in Ouder Amstel geeft je vele voordelen, waaronder ook:

Wil je meer weten over de methode Rijden in Stappen en hoe we deze ook toepassen? Of wil je direct een rijles in Ouder Amstel bij ons reserveren? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, ook kan je bellen naar 06 - 57 56 80 65.

Rijles in Ouder Amstel afnemen

Bij onze rijschool raden wij je altijd aan om de lessen met vaste regelmaat te plannen te volgen.Wil je een goede voortgang in het leerproces? Dan is ons advies om in ieder geval 1x per week een rijles af te nemen bij ons in Ouder Amstel. Wij hebben ervaren dat een leerling een terugval krijgt in kennis en kunde als een leerling enkele weken geen les heeft gehad.

In principe zijn alle combinaties van lesuren mogelijk. Wij hanteren een minimum van 1 uur per les. Hoe vaak dit per week is, is afhankelijk van je eigen wensen. De vorderen binnen de rijlessen worden door de instructeur bijgehouden in een werkboek en op een leskaart. Op deze manier kun je altijd zien welke onderdelen je onder de knie hebt en waar we samen nog aan moeten werken.

Ook opfris autorijles in Ouder Amstel mogelijk

Heb je al een tijdje geleden je rijbewijs gehaald en al een tijd niet meer gereden? Dan kun je bij Verkeersschool Jungen ook een opfris autorijles in Ouder Amstel bij ons afnemen. Je zet dan samen met de instructeur alles op een rijtje waarmee je moeite hebt. Samen met de instructeur ga je dan opnieuw bezig met deze punten, waardoor je weer zelfverzekerd en vlot de weg op kunt gaan. Heb je hier interesse in? Neem dan direct contact op. De tarieven van onze opfris pakket worden samengesteld aan de hand van het rijtje punten.

 

Rijden in Stappen (R.I.S.)Korting op je rijbewijsVerkeersschool Jungen is een SRB-erkende rijschool